به گزارش خبرنگار رویداد ایران از قم، پیام جوادیان با بیان اینکه از سال ۹۵ بحث ممیزی انرژی را آغاز کردیم، گفت: در باقی استانها و کلانشهرها کارهای انجام شده را بررسی کردیم و سعی کردیم نرمافزار جامعی را برای قم تهیه کنیم.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم با تاکید بر اینکه این پیمان سه فاز داشت که در فاز اول کلیه انشعابات باید شناسایی و شناسنامهدار میشد، تصریح کرد: در فاز دوم کلیه این انشعابات ممیزی میشد و تعرفهها و… مشخص میشد و تغییرات صورت میگرفت، در فاز سوم هم کلیه برداشتهایی که انجام شده بود تحلیل میشد و درخصوص بهینهسازی با توجه به بار مالی و اقتصادی بررسی صورت میگرفت.
جوادیان با تاکید بر اینکه در مجموع فکر میکردیم که ۳۵۰ انشعاب داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اما در پیمان اول ۴۰۰ انشعاب در بوستانها و ۴۵ انشعاب در ادارات و بخشهای مختلف و ۹۸ انشعاب بدون کنتور شناسایی شد.
وی ادامه داد: نرمافزاری تهیه و شناسنامهای برای هر انشعاب ایجاد شد، شناسنامهای برای تابلوها مشخص شده و کدگذاری شده و جیپی اس خورده است و اطلاعات کامل موجود است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم با بیان اینکه در بوستانها کدگذاری روی تاسیسات، روشنایی و میزان آمپر و… صورت گرفت، افزود: به روزرسانی تغییرات نیز ماهبه ماه صورت میگیرد.
جوادیان اضافه کرد: وضعیت مالکیت انشعابات به طور کامل مشخص شد و بسیاری مصرفکننده پیدا شده که قبوض آنها جزو شهرداری محاسبه میشد که مشکل آنها حل شده است.
وی با اشاره به متمرکزسازی قبوض انشعابات، گفت: در نرمافزار تهیه شده جستوجوی نام براساس نام مشترک و… به صورت هوشمند صورت میگیرد و در این نرمافزار نمودارهای مصرف انرژی، قدرت بار و… پیشبینی شده تا وضعیت نگهداری از تاسیسات کامل مشخص شود.
جوادیان با اشاره به سیستم گزارشگیری نرمافزار، بیان کرد: تعیین مصرف هر اشتراک در هر منطقه صورت میگیرد و مشخص است یک بوستان در هر منطقه چه سهمی از کل برق و انرژی مصرف دارد.
وی بیان کرد: ۸۰ درصد این پروژه تکمیل شده و سود حاصل از آن نزدیک به دوبرابر هزینه انجام شده بوده است.